Ankomst til Boston

Nå har jeg ankommet Boston sammen med reisefølget mitt Amalie og Silje. Her skal vi tilbringe sommeren sammen og forske på Harvard. Spennende utgangspunkt, litt mer deprimerende start på opplegget.

Velkomsten til nabolaget var en rotte i hagen vår, og en rimelig støyende nabo som feirer 30 årsdag med DJ i hagen. Det er grei bilaktivitet i gaten, og det virker som at høylytte stereoanlegg og åpent vindu gir høy status her i området.

Leiligheten er derimot fin, men terrassen utenfor blir nok neppe brukt i første omgang i skrekken for at rotten skal komme inn.

Jakten på mat ga oss et innblikk i resten av nabolaget. Her lukter det jevnt over hasj og litt søppel. Men det er grei tetthet i gospelhus, kirker og skoler med Guds navn blir nevnt flittig, så det er jo litt betryggende. De fleste butikkene var stengt da vi kom der og på veien hjem begynte det å regne.

Nå er vi tilbake i leiligheten med melk, salat og hummus. Vi gleder oss til å se på amerikansk Netflix og planlegger nå utflukt til Cape Cod i helgen. I morgen skal vi spise frokost på Starbucks, få ID-kort til sykehuset og møte folk på labbene vi skal jobbe på. Med et dårlig utgangspunkt satser vi alt på at dette bare kan gå oppover!

(Jada mamma, jeg er trygg og har det bra altså <3).

One thought on “Ankomst til Boston

  1. Nei, huff og huff! Håpar de får ein bedre dag idag. Kjekt at du bloggar att, eg føljer spent med.
    Mvh nr.1 MarthaRollingfan

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s