I’m baaack

Da var jeg endelig tilbake som blogger etter en veldig lang bloggferie.

I løpet av sommeren hadde jeg planer om å gjøre mye labarbeid og få et gjennombrudd i kreftforskningen. Slik gikk det ikke. Som forskerlinjestudent får man litt ekstra stipend, men fordi jeg bruker mye penger samtidig som jeg liker å spare, har jeg valgt å beholde deltidsjobben min. Det faktum at jeg kanskje har verdens beste deltidsjobb er ikke helt uvesentlig heller. For de som ikke vet det jobber jeg som kundekonsulent (les brukerstøtte) for TV 2 Sumo. I løpet av sommeren har det skjedd så mye spennende i TV 2, og jeg har fått mange ekstra vakter. Det er en veldig spennende å få være del av utviklingen som skjer i TV 2 for tiden, så jeg har vanskelig for å si nei til å jobbe når de spør meg. Derfor har labarbeidet blitt nedprioritert i sommer.

Jeg kom tilbake til Haukeland forrige uke, men fordi jeg har hatt tidenes dårligste kamera på den telefonen min, valgte jeg å vente med dette innlegget til jeg fikk meg ny telefon. For å illustrere hvor stor overgangen er fra min gamle telefon med oppskrapt kamera, til min nye med helt fantastisk kamera, har jeg tatt to bilder av min favorittkaffi-kopp.

Ser du forskjellen?

20150827_111339 IMAG0948

Jeg er forelsket i min nye Samsung S6! ❤

Jeg har mye spennende å fortelle om hva som har skjedd de siste ukene, blant annet jakten på tre forsvunnede tumorer og middag med en nepalsk overlege med særdeles dårlig bordskikk. Men nå må jeg tilbake til laberbeidet, so stay tuned!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s