En kveld på labben

Da sitter jeg her på labben igjen. Forsøket jeg jobbet med under sist innlegg gikk rett vest og ga ingen nyttige resultater. Den fantastiske labteknikeren valgte å legge skylden på det ene løsemiddelet istedenfor mine manglende evner, så det var hyggelig gjort. Vi har nå byttet ut løsemiddelet og hentet ny 100 % sprit så vi kan skylle snittene ordentlig.

Her på Haukeland henter man sprit fra en diger tank koblet til en bensinpumpe, bare at det kommer ut sprit istedenfor bensin. Jeg forventet å kjenne lukten av bensinstasjon, men det minte meg mer om en blanding mellom absolutt vodka og antibac.

Nå koser jeg meg skikkelig her på labben. Fordi jeg har kommet mer inn i rutinene blir det mer venting og mindre stressing, som gir meg rikelig tid til blogging. Så her kommer bloggens første bildedryss:

2015-07-02 18.50.53

I dag er det unormalt varmt, så hanskene som vanligvis passer perfekt var seige og vanskelige. Lillefingeren min ville ikke helt inn en gang. Det fører til krokfingre og lite førlighet. Men hansker må man ha, ellers får man kreft. Det sa labteknikeren vår indirekte til meg en gang.

2015-07-02 18.42.25

Her koser jeg meg stort, og venter på at snittene mine skal koke i mikrobølgeovnen. Og nei, jeg er ikke naken under labfrakken, jeg har kjole.

2015-07-02 18.53.14

Litt pipettering mens snittene koker. Overraskende vanskelig å få med både meg og pipetten i samme bilde.

2015-07-02 19.03.11

Ser på at vannet renner i fem minutter mens snittene kjøler seg ned etter kokingen.

2015-07-02 18.48.46

Venter litt til. Jeg elsker å vente.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s