Alene på labben

I skrivende stund sitter jeg alene på laboratoriet og venter på at snittene har stått lenge nok i alkohol. Generelt består en dag på labben av utrolig mye venting, så det er bra at jeg har fått meg en blogg-hobby.

Dette er faktisk første gang jeg er helt alene på labben. Normalt er labteknikeren vår her, og hun er seriøst et orakel – hun vet og kan alt! Hun er litt av en type, og er generelt ganske fantastisk. En snerten Bergenser i 60-årene, med feriehus i Spania. Hun har jobbet mesteparten av livet sitt på lab og jeg regner med at rykningene hun noen gang har i hendene og hodet kommer av litt for mye inhalering av løsemidler. Men i dag er hun altså syk, og jeg må klare meg alene. Jeg har allerede klart å glemme flere steg i prosedyren som har ført til at forsøket forlenges med en times tid. Heldigvis sitter biveiledern min i naborommet, klar til å redde meg ut av enhver situasjon.

Siden jeg er alene er det ingen her til å ta bilder av meg. Har derfor tegnet meg selv i paint. Jeg har ikke grønne hender til vanlig, dette er bare hanskene mine.

paintlab

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s